Вперше в Україні! Здобувайте вищу освіту повністю дистанційно в Киеве (Продам)

Вперше в Україні! Здобувайте вищу освіту повністю дистанційно в Киеве

МАУП надає українцям безпрецедентну можливість опанувати затребувану професію у будь-якому місці та у зручний час! Відтепер отримати вищу освіту може кожен, незалежно від місця мешкання чи рівня доходу.

Вступ онлайн та дистанційна форма навчання відкривають широченні горизонти! Вивчайте цікаву спеціальність з будь-якої точки країни, маючи лише доступ до комп’ютера та інтернету. Працюйте, подорожуйте, займайтеся улюбленими справами і, разом з тим, навчайтеся. Отримати диплом мрії стало ще простіше!

Навчання відбувається дистанційно, з використанням освітніх онлайн та мультимедійних технологій. Обирайте будь-який з доступних напрямів навчання і отримуйте актуальні знання та навички в онлайн-режимі:

- Журналістика
- Дизайн
- Маркетинг
- Фінанси, банківська справа та страхування
- Економіка
- Менеджмент
- Облік і оподаткування
- Психологія
- Право
- Інженерія програмного забезпечення

Переконайтеся, що здобувати вищу освіту з МАУП — це зручно. Навчально-методичні матеріали з усіх дисциплін надаються студентам в електронному вигляді, а консультування досвідченими педагогами здійснюється через інтернет. Дистанційна форма навчання — це інноваційно!

Крім того, навчатися в МАУП — ще й вигідно. Онлайн-навчання дозволяє заощаджувати час та кошти на дорогу до ВНЗ, при цьому якість викладання всіх дисциплін залишається на належному рівні. До того ж, при вступі студентам дистанційної форми навчання МАУП надає можливість здійснити оплату за навчання в будь-який зручний час аж до першої сесії, а на будь-яку суму попереднього платежу, внесену протягом семи днів, надається знижка 20%!

Для того, щоб вступити до Академії онлайн та навчатися дистанційно, вам необхідно виконати наступні дії:

1. Ознайомтеся з актуальним примірником договору:
- договір про навчання за рівнем вищої освіти «Бакалавр»;
- договір про навчання за рівнем вищої освіти «Магістр».

2. Заповніть заявку на вступ, не пропускаючи жодного поля. Для заповнення вам знадобляться паспорт, атестат про повну загальну середню освіту або диплом молодшого спеціаліста. Для вступу на магістратуру потрібен документ про попередню вищу освіту (диплом бакалавра, спеціаліста, магістра).

3. Після того, як ми опрацюємо вашу заявку, ви отримаєте електронний лист із її підтвердженням.

4. Засвідчіть свій намір прийняти участь у вступних випробуваннях протягом 7 днів, надіславши відповідний «Лист-відповідь».

5. Внесіть протягом 7 днів попередній платіж за вказаними в підтвердженні заявки реквізитами та отримайте знижку 20% на навчання за умови успішного складання вступних випробувань.

6. Успішно складіть вступні випробування.

7. Внесіть перший платіж за навчання, якщо для оплати недостатньо попереднього платежу.

8. Вітаємо! Ви стали студентом!

Дистанційне навчання на бакалавраті та магістратурі в МАУП — це чудова можливість поєднувати освіту з особистим життям, роботою та хобі. Після успішного закінчення навчання ви отримаєте диплом бакалавра або магістра державного зразка.

Заповнюйте форму, отримуйте знижку, навчайтеся та будуйте своє успішне майбутнє!

Будь ласка, у разі виникнення будь-яких запитань звертайтеся до Приймальної комісії МАУП. Ми залюбки проконсультуємо вас!

Телефон приймальної комісії:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp)
(096) 490-490-0

Більше про дистанційну форму навчання за посиланням: http://online.maup.com.ua
Відкрийте себе в МАУП!

Контактная информация:

Контактное лицо: EgorTea
Объявление "Вперше в Україні! Здобувайте вищу освіту повністю дистанційно в Киеве" вы можете найти в следующих разделах:

Дата размещения объявления: 18.06.2020, #248695
Секция тайского бокса "Fight Club Friends" Muay Thai & Kickboxing

"Fight Club Friends" Muay Thai & Kickboxing, набирает детей, подростков, юношей и девушек а также взрослых мужчин и женщин в секцию на тайск...

Ателье "Angel.Ka"

Несомненно, у нас есть самые любимые вещи. Те, которые делают нас красивее и приносят радость. Но, к сожалению, любую вещь легко повредит...

Интернет магазин косметики "Kisa.ua"

Выглядеть Молодо и Красиво очень Просто! Достаточно использовать профессиональные средства для ухода! В нашем магазине Вы найдете только...

Центр раннего развития детей "The Language Village"

На базе школы английского языка "The Language Village" действует центр раннего развития детей от 2х лет....

Полезно знать

Важность Омега 3 в рационе современного человека
Помимо классического набора из витаминов и микроэлементов, существует еще ряд добавок, которые не менее важны для полноценной работы всего организма человека
Рулонні штори чи жалюзі: що обрати для вікна на кухні
На відміну від класичного оформлення спальні чи вітальні, де заведено завішувати вікна тюлями та гардинами в кольоровій гамі інтер’єру, для кухонного вікна зазвичай обираюсь щось більш практичне
Какие ошибки чаще всего допускают при переезде?
Переезд на новую квартиру - волнующее, но также хлопотное и утомительное мероприятие. Даже самый тщательно спланированный процесс может пойти наперекосяк из-за некоторых распространенных ошибок