Ви можете стати студентом онлайн і без ЗНО! в Киеве (Продам)

Ви можете стати студентом онлайн і без ЗНО! в Киеве

Новий навчальний рік розпочнеться для вас уже в вересні – набір на міжнародну освітню програму МАУП спільно з трьома європейськими університетами триває до 17 вересня. Для вступу сертифікати ЗНО не потрібні, а сама процедура вступу вперше в Україні можлива онлайн!

Більше того, після року заочного навчання в європейському виші, не залишаючи Україну, студент може визначитися – продовжити навчання до ступеня бакалавра за кордоном або перевестися в МАУП, продовживши навчання на батьківщині.

Максимально спрощена процедура

Ви закінчили школу до впровадження ЗНО, а зараз хочете отримати другу вищу освіту? Або плануєте до наявного диплома бакалавра додати магістерський? А можливо, ви – випускник 2020 року і не здавали ЗНО у зв\'язку з карантином. Які б не були причини відсутності у вас сертифікатів ЗНО, але стати студентом вже цієї осені все одно можливо!

Ніяких переживань і витрат часу на підготовку до оцінювання – для вступу на спільну освітню програму МАУП та європейських ВНЗ ЗНО не потрібно. Важливо лише зареєструватися на сайті http://bezzno.maup.com.ua/ до 17 вересня 2020 року і пройти співбесіду. До уваги також приймаються бали атестата про середню освіту.

До слова, всі вступні випробування у 2020 році в Академії проходять також онлайн – це величезне досягнення МАУП у розвитку якісної та доступної вищої освіти в Україні.

Затребувані спеціальності в Україні та за кордоном

Спільно з МАУП в даній освітній програмі беруть участь три європейські заклади: Варшавський університет менеджменту, Вища школа внутрішньої безпеки м.Лодзь і болгарський Бургаський Вільний Університет.

Тут українським абітурієнтам доступні наступні спеціальності: «Менеджмент», «Міжнародні відносини, громадські комунікації і регіональні студії», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Право», «Облік та оподаткування», «Економіка», «Психологія», «Маркетинг», «Туризм», «Інженерія програмного забезпечення», «Публічне управління та адміністрування».

Після року заочного навчання в обраному ВНЗ українцям надається вибір – продовжувати навчання й отримати диплом відповідного закладу або перевестися на другий курс в Академію, закінчивши її з дипломом державного зразка.

Сучасна інтегрована програма від МАУП та європейських ВНЗ відкриває перед українцями величезні перспективи, реалізувати які просто і абсолютно доступно. Престижний диплом майже у ваших руках. Варто відзначити, що в 2020 році МАУП увійшов до топ-10 кращих недержавних вищих навчальних закладів України за версією інформаційного ресурсу «Освіта.ua». Консолідований рейтинг українських ВНЗ був складений на основі трьох авторитетних рейтингів: «ТОП-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт» і «Scopus».

Скористайтеся можливістю здобути вищу освіту без ЗНО. Втілюйте мрії з МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія: (093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) , (096) 490-490-0.
http://maup.com.ua/

Контактная информация:

Контактное лицо: МАУП
Телефон: (096) 490-490-0
Объявление "Ви можете стати студентом онлайн і без ЗНО! в Киеве" вы можете найти в следующих разделах:

Дата размещения объявления: 19.08.2020, #249259
Ветеринарная клиника "Четыре лапы"

В клинике "Четыре лапы" работают только квалифицированные специалисты широкой специализации. Благодаря этому Вы можете получить консультацию...

Учебный центр "Madrasa"

Учебный центр "MADRASA" - проект профессиональных педагогов - активно работает и развивается на рынке образовательных услуг с 2009 года....

Англійська Хелен Дорон

Англійська Хелен Дорон – це міжнародна мережа навчальних центрів англійської мови для дітей у віці від 3 місяців до 19 років, які успішно пр...

Дизайн-ателье "Princess"

Дизайн-ателье Princess - современное творческое ателье расположенное в центре Киева, где работают профессионалы своего ремесла, которые любя...

Полезно знать

Альтернативні джерела тепла для батарей опалення
Хочете заощадити на опаленні та зробити свій внесок у збереження планети? Ця стаття розкриє революційні альтернативні джерела тепла для ваших батарей опалення, які допоможуть зекономити енергію та гроші.
Какие блюда готовят с добавлением водки: обзор самых популярных рецептов
Не все знают, что на основе водки можно готовить не только коктейли — этот алкогольный напиток входит в состав некоторых блюд, смягчая их текстуру и делая вкус интереснее
Займ без паспорта в Украине: полезная информация для клиентов микрофинансовых организаций
Покупать что-то в кредит или отправляться на отдых, взяв в долг деньги, – достаточно распространенная ситуация. Причин, почему люди решают взять деньги в долг, на самом деле много. Одно из