Вступ онлайн і дистанційне навчання: з МАУП усе просто! в Киеве (Продам)

Вступ онлайн і дистанційне навчання: з МАУП усе просто! в Киеве

Дистанційна взаємодія і масова діджиталізація минулої весни відкрили перед українцями величезний потенціал. Стосувалося це і Міжрегіональної Академії управління персоналом. Наші викладачі та студенти не лише успішно завершили навчальний рік дистанційно, але й була впроваджена система онлайн-вступу і все більшою популярністю користується дистанційна форма навчання.

Попит на дистанційне навчання та онлайн-вступ в МАУП не знижується і зараз, а їх переваги очевидні. Візьміть до уваги і ви!

Без прив'язки до місця і часу

Опановуйте цікаву і затребувану професію з будь-якої точки країни і в зручний для вас час. Все, що вам необхідно, це доступ до інтернету та комп'ютер!

Перший крок назустріч успішній кар'єрі можна зробити прямо з дому, з документами не потрібно їхати ні в інше місто, ні у студмістечко Академії. Вступ до МАУП тепер можливий онлайн. Якщо зробити це до 26 вересня, то МАУП ще й надасть знижку на навчання 20%!

Випускники дистанційної форми навчання отримують диплом державного зразка про вищу освіту. До слова, в цьому році Академія увійшла до топ-10 кращих приватних вищих навчальних закладів України за версією інформаційного ресурсу «Освіта.ua». Консолідований рейтинг українських ВНЗ був складений на основі трьох авторитетних рейтингів: «ТОП-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт» і «Scopus».

Розмаїття сучасних спеціальностей

Навчання в МАУП дистанційно багато в чому схоже на заочне, однак у даному випадку використовується весь арсенал освітніх онлайн і мультимедійних технологій. Навчально-методичні матеріали надаються студентам в електронному вигляді, а викладачі консультують з наявних питань через інтернет.

Інноваційна та найпрогресивніша форма навчання зараз доступна для десяти популярних спеціальностей: «Економіка», «Психологія», «Маркетинг», «Облік та оподаткування», «Інженерія програмного забезпечення», «Менеджмент», «Право», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Журналістика», «Дизайн».

Приваблива вартість

Вартість дистанційного навчання більше ніж комфортна: менше 750 грн/місяць для бакалаврів і до 800 грн/місяць для магістрів. До того ж, при реєстрації на сайті http://online.maup.com.ua/ майбутні студенти отримують можливість оплатити суму контракту в зручний час до першої сесії та зі знижкою 20% на будь-яку суму попереднього платежу, внесену протягом семи днів після онлайн-вступу!

Але перш за все, онлайн-вступ і дистанційне навчання дозволять істотно заощадити дорогоцінний час – на переїзд в інше місто, дорогу до корпусу, багатогодинне перебування в аудиторіях тощо. При цьому якість викладання всіх дисциплін у МАУП залишається на належному рівні.

Стає очевидним, що освоїти затребувану професію в комфортних для вас умовах абсолютно реально! Реалізуйте себе і втілюйте мрії в реальність разом з МАУП!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія: (093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) , (096) 490-490-0.
http://maup.com.ua/

Контактная информация:

Контактное лицо: МАУП
Телефон: (096) 490-490-0
Объявление "Вступ онлайн і дистанційне навчання: з МАУП усе просто! в Киеве" вы можете найти в следующих разделах:

Дата размещения объявления: 20.08.2020, #249266
Учебный центр "Professional"

Учебный центр "Professional" приглашает на курсы желающих освоить новые профессии в сфере красоты....

Сімейна клініка "Пульс"

Клініка сімейної медицини Пульс пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих. Ми застосовуємо новітнє медичне обладнання з ...

СТО "КиївСхід"

- Ремонт ДВС - Ремонт ходовой части - Проточка тормозных дисков - Реставрация рулевых реек - Ремонт КПП и АКПП - Развал-Схождение 3D -...

Клиника "Smart Medical Center"

Smart Medical Center - це приватна клініка на Оболоні (100 метрів від станції метро "Мінська"). Працює за 38 напрямами для дорослих та ді...

Полезно знать

Суші: базовий набір продуктів та різновиди соусів
Суші – традиційна японська страва, що містить у собі рис та начинку з риби чи морепродуктів. Це одне з найкорисніших поєднань, яке забезпечує підтримку
Мій комп'ютер працює повільно! Що робити?
Коли відкриваєш ноутбук, помічаєш, що все йде абсолютно невиправдано повільно. Проходить півстоліття, перш ніж ви зможете відкрити браузер, і ще кілька хвилин, які вам доведеться витратити
Альтернативні джерела тепла для батарей опалення
Хочете заощадити на опаленні та зробити свій внесок у збереження планети? Ця стаття розкриє революційні альтернативні джерела тепла для ваших батарей опалення, які допоможуть зекономити енергію та гроші.