Спорт-бар "Champions"

Спорт-бар "Champions" соединил в себе американский прагматизм и украинскую гостеприимность.

Мы предлагаем богатый ассортимент пива и закусок, чтобы просмотр спортивного матча превратить в надолго запоминающийся праздник, а окружение увлеченных людей создаст ощущение непосредственного присутствия на игре.

Наши администраторы знают все про спортивные матчи, турниры, игры, которые запланированы к просмотру в спорт-баре.

В "Champions" установлены большие экраны, что позволяет с комфортом наблюдать за спортивными событиями и болеть за любимую команду!

Для тех, кто хочет почувствовать себя настоящим спортсменом, окунуться в атмосферу позитива и драйва, спорт-бар "Champions" - это лучшее место проведения досуга!

Телефон:
(067) 344-3333

Адреса:
ул. Крещатик, 7
Сайт:
www.championsbar.com.ua

E-mail:
info@champions.com.ua

Метро поблизу:
Майдан Незалежності Майдан Незалежності
Рубрики:
Бари, паби
"Хата рыбака"
Ресторанний комплекс на воді "Хата рибака" – це насправді легендарне місце, давно полюбилося не лише...

Спорт-бар "Champions" на карті Києва




Коментарі користувачів: Спорт-бар "Champions"

Якщо вам є що сказати про цей заклад, ви можете залишити відгук в системі коментарів. Будь ласка, залишайте тільки обгрунтовані відгуки, щоб інші відвідувачі, яким на даний момент цікава інформація про компанію Спорт-бар "Champions", змогли прочитати конструктивні думки.

Щоб прокоментувати Спорт-бар, реєстрація не потрібна. Напишіть своє ім'я, імейл (за бажанням) і сам текст відгуку. Нагадуємо, що відгуки по компанії Champions, які будуть необгрунтованими, з використанням нецензурної лексики і т.д. можуть бути видалені модератором порталу без повідомлення автора.



Додати коментар ↑ на початок