Консультационная компания "CityWork"

Команда "CityWork" оказывает услуги по трудоустройству за рубеж квалифицированных специалистов, разнорабочих, сиделок, обслуживающего персонала, молодежи в возрасте от 18 до 30 лет и предлагает сезонные сельскохозяйственные работы для всех возрастных категорий.

Команда "CityWork" оказывает также консультационные услуги по вопросам получения виз, обучения за рубежом, иммиграции.

Высокий профессионализм сотрудников компании и индивидуальный подход к каждому клиенту составляют основные принципы работы команды "CityWork", а также являются основой хорошей репутации. Мы будем рады видеть вас в наших офисах, где наши менеджеры ответят на все интересующие вас вопросы.

Следует знать, что у агентства, оказывающего услуги по трудоустройству за рубежом, должны быть в наличии:
1. Лицензия, выданная Министерством Труда и социальной политики Украины;
2. Контракты, зарегистрированные в Министерстве Труда и социальной политики Украины, о совместном сотрудничестве между украинским и иностранным агентством или прямым работодателем.

Все вышеуказанные требования соблюдаются командой "CityWork" при работе.

Телефон:
(044) 331-8592

Адреса:
пр-т Космонавта Комарова, 20а
Сайт:
www.citywork.com.ua

E-mail:
office@citywork.com.ua

Консультационная компания "CityWork" на карті Києва




Коментарі користувачів: Консультационная компания "CityWork"

Відгук від: Сергей
08 лютого 2018 20:59 #
Что я хочу сказать! Это моя не первая поездка на работу за бугор. Я пробовал один раз сам, дважды пользовался услугами агентства, но всё было безрезультатно. Когда я обратился в компанию citywork, то уже как-то и не надеялся, но результат меня порадовал. Индивидуальный подход, професионализм, отличная база и самое главное это приятны персонал подготовил все мои документы проконсультировал по всем вопросам и сопровождал. И контракт на два года у меня в кармане)! Я очень благодарен сотрудникам.
  • +2
Відгук від: Олександр
02 лютого 2018 11:06 #
Влітку поїхав в Польшу від цієї компанії. Роботу допомогли підібрати, врахували всі мої побажання, наразі вже підготовлюю документи на карту подуту. Брату також порекомендував звернутись в цю компанію для оформлення документів, бо довіряю їм. :) Дякую Вам. Буду рекомендувати ситиворк знайомим.
  • +10
Відгук від: Татьяна
31 січня 2018 13:10 #
Доброго дня друзі! Хочу поділитись своїм досвідом. Звернулась в компанію на прикінці осені мене консультувала менеджер Оксана, мені все допомогли заповніти та оформити для виїзду до Польщі. Зараз працюю швачкою в м. Шамотулі на виробництві вже пройшла випродувальний термін і всі умови котрі при співбесіді були озвучені роботодавцем виконані чим звиайно я задоволена. Умови проживання за рахунок роботодавця мене цілком влаштовують, хоча харчуємось за власний рахунок але тут ціни адекватні. Поки всим задоволена і планую подавати документи на карту Побиту для продовження терміну перебування та роботи. А загалом краєвиди чудові, відношення гарне, хоча попереджали що нібито ми тут просто дешева раб сила, це не так. Тут познайомилась з іншими нашими заробітчанами і деякі з них в Польщі вже не вперше і поки нажаль не бачать вдома для себе перспектив. Якщ моя коротенька розповідь комусь стане у нагоді буду рада. Успіхів друзі.
  • -34
Відгук від: Дмитрий
26 листопада 2017 11:30 #
Пришёл, Сити Ворк помогли сделать загран паспорт без проблем. Оплатил - заказали приглашение. У меня было требование ЗП от 13 злот. Получил визу,подобрали работу по моей специальности электрик-монтажник. Работаю, работодатель доволен,подал на карту побуту. Спасибо менеджеру Наталье Ивановне.Теперь у меня есть  постоянная работа и хороший заработок. Устал дома искать и бегать по халтурам.
  • +5
Відгук від: alna
12 березня 2015 14:55 #
Ми надіємось, що прийде час, коли ми будемо допомагати у працевлаштуванні за кордоном не через скрутне становище у нашій країні, а тому, що українці – найкращі у світі люди і професіонали!
А ПОКИ ЩО – СУВОРА ПРАВДА ПРО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ
Дещо про візи
Закордонні ВІЗИ має право видавати виключно ПОСОЛЬСТВО чи КОНСУЛЬСТВО! Офіційний Пункт прийому візових анкет (так званий ВІЗОВИЙ ЦЕНТР) лише приймає ваші документи, і працівники ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ жодним чином не впливають на рішення Генерального Консульства.
Адреси Офіційних Пунктів прийому візових анкет : http://visacenter-ukraine.com/allcenters.shtml
Тому усі інші (комерційні, приватні) установи та компанії, які називаюсь себе візовими центрами – лише посередники, і тим більше НЕ МАЮТЬ ЖОДНОГО ВПЛИВУ на прийняття рішення про видачу візи. Проте вони допоможуть вам правильно оформити документи і прискорять вашу реєстрацію у черзі на подачу документів до офіційного Пункту прийому візових анкет. Ви повинні розуміти, що у разі звернення до посередника, Ви будете платити саме за цю послугу, а НЕ ЗА ОТРИМАННЯ ВІЗИ; а частина ваших коштів піде на хабаря котромусь із працівників офіційного візового центру. Тому у разі відмови вам у видачі візи – не звинувачуйте у цьому посередника! Не хочете витрачати зайві гроші – ідіть і робіть все самостійно.
Вам не подобається? Але ж це правда!

Тепер про посередництво у працевлаштуванні за кордоном
Закони України у сфері працевлаштування за кордоном дуже жорсткі по відношенню до посередників. Проте дотримуючись норм закону (як, наприклад, це робимо ми), все ж можна задовольняти попит на такі послуги.
Ми – продаємо, ви – купуєте. Наш товар – це наші знання ринку праці, наші контакти і зв’язки з закордонними роботодавцями, наша відповідальність перед законодавчими органами України. Саме за це ви нам платите: за знання, контакти і відповідальність. Маєте усе це? Тоді посередник вам не потрібен. Не маєте – звертайтесь, поділимось. Це наша робота, і за цю роботу ми отримуємо оплату. А що, ви працюєте безкоштовно?
За законом Роботодавець надає посереднику проект трудового договору, який ви будете підписувати у країні працевлаштування. Проте жоден посередник не має впливу на закордонного роботодавця, а тому не несе відповідальність за дії Роботодавця, якщо не доведено наміру і факту торгівлі людьми. Посередники з працевлаштування таких намірів не мають, і таких фактів довести неможливо (звичайно, я маю на увазі легальних і ліцензованих Посередників, таких, як ми). Почитайте закони. Ви будете здивовані – але це правда.
Тому у разі будь-яких порушень з боку Роботодавця не потрібно тікати з країни, і особливо не потрібно погрожувати усілякими розправами посереднику. Не потрібно вимагати від посередника грошей і вибачень – адже порушив закон не посередник, а закордонний Роботодавець. Не потрібно винаймати юриста і писати безліч скарг: чесний юрист одразу вам скаже, що це марна справа, а нечесний візьме з вас гроші, а потім скаже те саме. Занадто жорстко? Вибачайте, але і це правда.
А що робити при такій неприємності? Насамперед пояснити ситуацію представнику Роботодавця. Наголошую: не «качати права», а саме поговорити. Всі люди, і все можна владнати.
Не вийшло – тоді можна просто чемно звернутись до нас. Ми своїх не кидаємо у біді, і постараємось допомогти, наприклад, перевести на іншу роботу або до іншого роботодавця. Знову наголошую: ми не зобов’язані цього робити, але з власного бажання допомагаємо, якщо є така можливість. Просто попросіть!
А тепер про головне: НАКИПІЛО!
Ви доросла повнолітня людина. Ви самостійно прийняли рішення про працевлаштування за кордоном. Ви свідомо, при повному розумі і тверезій пам’яті, підписуєте договір з роботодавцем і зобов’язуєтесь виконувати певні дії у певному обсязі. Звідки, скажіть, тоді це обурення, коли від вас вимагають саме виконання ваших обов’язків? Чому ви вважаєте, що за кордоном вам будуть платити лише за щастя вас бачити? Це – сувора правда.
Роботодавець за кордоном НЕ ЗОБОВЯЗАНИЙ зустрічати вас на вокзалі з квітами і шампанським. Коли ми вам кажемо, що доїзд до місця роботи самостійний – то маємо на увазі саме місце роботи. Не кордон, не вокзал, і не автобусну зупинку! Навіщо тягти за собою чотири величезні валізи, і влаштовувати істерику, бо це дуже важко?
Роботодавцям чомусь не подобається, коли робітник прибуває на місце роботи неохайним, неголеним та «після вчорашнього». А вам би сподобався п’яний слюсар у брудних черевиках, який нібито повинен полагодити кран, але насправді просто вимагає від вас грошей? Та ще й намагається встановлювати у вашому домі свої правила?
Роботодавці – насамперед бізнесмени. Вони приймають на роботу закордонних працівників тому, що це їм вигідно. Вони витрачають певні кошти, щоб зареєструвати кожного закордонного працівника, і сплачують певні податки, встановлені законом. Якщо закордонний працівник самовільно та без попередження залишає своє робоче місце і зникає у невідомому напрямку (а насправді – вирішує самостійно шукати іншу роботу) роботодавець несе збитки. Це ж зрозуміло? Тоді навіщо дивуватися, що вашу візу буде заблоковано, і ви більше ніколи не зможете виїхати до цієї країни? Хто, крім вас, винуватий у такій ситуації?
І наостанок:
Дякую за те, що ви дочитали цей пост до кінця. Дуже дякую тим 99% наших клієнтів, яких воно не стосується. Прошу порозуміння у тих, про кого це написано. І незважаючи на все ми надіємось, що прийде час, коли ми будемо допомагати у працевлаштуванні за кордоном не через скрутне становище у нашій країні, а тому, що українці – найкращі у світі люди і професіонали!
З глибокою повагою до всіх
керівник агенції CityWork – Катерина Березняк .
  • +5
Відгук від: Юрий
28 січня 2015 10:21 #
СитиВорк не проверяет работодателей в Польше!!! Они просто обеспечивают поляков дешевой рабсилой. Не ведитесь на их красочные описания предлагаемых вакансий.
  • +28
Відгук від: Алекс
04 січня 2015 22:07 #
Не видитесь на этого к.......а, Володю тоже связался с этой фирмой но по приезду в польшу желаемую работу не получил о которой мне так красочно рассказывал этот урод нас поместили в сарай где было 12 человек и они тоже сидели без работы обманутые частично этой фирмой пришлось самому искать работу
  • +26
Відгук від: Залена
15 квітня 2014 14:04 #
Работа менеджеров желала бы лучшего.Ехала я первый раз на работу за границу. Благодаря их работе я практически трое суток с чемоданом в 30 кг. с г.Киева до границы с Польшей(с 11:00 до 02:00) 15 часов на автобусе, с 7-ми часовым (с 02:15 до 09:20) допросом с начальником эмиграционного отдела пограничной заставы Польши(милейший человек. Приглашение на работу в Польшу как оказалось было просрочено уже 4 месяца ( хоть на нём написано что оно действует на протяжении 12 месяцев). Менеджер Володя знал об этой проблеме и о возможном риске не пересечения мною польской границы но решил, а вдруг пролезет. Но не там то было. В наше не спокойное время проверяют куда вы едите, зачем вы едите, должно обязательно быть основание на въезд в любую страну.В моем случае это не туризм (тогда должны быть : бронь в отель, билеты обратно (или же бронь) и т.д., не гостевой визит (должно быть приглашение поляка с вытекающими обязательствами, которые берёт на себя сторона которая приглашает-проживание, питание и т.д). А в моём случае основание на въезд в страну-это вызов от работодателя на трудоустройство и необходимо, чтобы куда едите работать и от туда приглашение на работу, а не известно с какого места и от левого работодателя из г. Жори (как в моём случае). Таких как я было 6 человек из трёх автобусов и все приглашения из города Жори. Затем стояние на пограничной заставе с моими просьбами к водителям которые въезжали из Польши в Украину подвести меня до г. Львова, где-то 3 часа( с 9:15 до 12:00). 1,5 часа и мы на ж-д вокзале в г. Львов. С ж-д вокзала на авто-вокзал и обратно 1 час. Купила билет на транзитный поезд Львов-Харьков с остановкой в Киеве. И долгое ожидание поезда с 13:00 до 17:38. Приехала в г.Киев в 02.30(ночью).И наконец в 03:00, я дома!! А в 12:30 пришла за возвратом денег в Ситти Ворк( City Work). Менеджер Володя обвинял и меня и менеджера из г. Львов, которого я в глаза не видела. И как выяснилось не одна я такая оказалась, и и ещё и мужчина с такой проблемой как я был. Деньги хотели отдать только те которые я заплатила за услуги Ситти Ворк 2000грн., а не хотелось отдавать за услуги менеджера (наличка), проезд автобус Киев-Познань, ж-д билеты Львов -Киев-Харьков, услуги водителя от таможенного поста и в г. Львов и услуги водителя от ж-д вокзала и до авто-вокзала и обратно до ж-д Вокзала в г.Львов, камера хранения, услуги туалета и вынужденные вокзальные 3 пирожка. Директор Ситти Ворк (ФОП) вернула мне 2000грн. за услуги(мною и ФОП КЮБ был подписан акт вып. работ на эту сумму и договор о предоставлении ФОП КЮБ мне услуг) и подтверждённые документально (билеты) за проезд. А остальные затраты то мои проблемы.Так что вот такое трудоустройство через эту компанию. Подумайте нужно ВАМ это или нет.С уважение "реальный человек" Завальная Елена.
P.S.Причина этого письма одна. Любые изменения нужно начинать с себя.Не молчите!!!Если к вам не правильное отношение, вы видите несправедливость, коррупцию, ложь, укрывательство налогов, пишите, говорите и в будите услышаны.Хотите жить в Европейской СТРАНЕ начните с себя. Сделайте себя и других лучше. А не порядочные, не способные к конкуренции компании сами отсохнут и отпадут, но при условии если вы не будите их поддерживать.
  • +52

Додати коментар ↑ на початок