Компания "RestoranInvest"

Компания "Ресторанинвест" специализируется на комплексном предоставлении услуг в сфере оснащения заведений общественного питания.

В перечень услуг входит:
- продажа, аренда помещений под заведения общественного питания (ресторанов, баров, кафе, столовых, пиццерий и т.д.);
- выкуп и продажа б/у оборудования и мебели для профессионального оснащения заведений и его последующее техническое сопровождение;
- а также уникальная возможность аренды профессионального б/у оборудования и мебели б.у. на непродолжительный срок (например, для проведения единоразовых мероприятий).

Телефон:
(068) 354-6938, (044) 583-0115

Адреса:
ул. Якира, 13, оф. 317
Сайт:
www.restoraninvest.kiev.ua

E-mail:
restoraninvest04@gmail.com

Метро поблизу:
Лук'янівська Лук'янівська
Дорогожичі Дорогожичі
Рубрики:
Інші послуги

Компания "RestoranInvest" на карті Києва




Коментарі користувачів: Компания "RestoranInvest"

Якщо вам є що сказати про цей заклад, ви можете залишити відгук в системі коментарів. Будь ласка, залишайте тільки обгрунтовані відгуки, щоб інші відвідувачі, яким на даний момент цікава інформація про компанію Компания "RestoranInvest", змогли прочитати конструктивні думки.

Щоб прокоментувати Услуги в сфере оснащения заведений общественного питания, реєстрація не потрібна. Напишіть своє ім'я, імейл (за бажанням) і сам текст відгуку. Нагадуємо, що відгуки по компанії RestoranInvest, які будуть необгрунтованими, з використанням нецензурної лексики і т.д. можуть бути видалені модератором порталу без повідомлення автора.



Додати коментар ↑ на початок