ТОВ "ДрукСервис"

Качественные услуги полиграфии, широкоформатной печати, цифровой печати, шелкографии, офсетной полиграфии от компании ДрукСервис в Киеве. Все, что можно напечатать на бумаге и картоне, можно заказать у нас. Визитки, буклеты, листовки, каталоги, плакаты, ежедневники, папки, открытки, пригласительные, блокноты, календари мы печатаем качественно, в срок и по доступной цене. Все, что можно напечатать на бумаге и картоне, можно заказать у нас.

Телефон:
(044) 494-1554

Адреса:
ул. Е. Сверстюка, 21, офис 402
Сайт:
www.drukservice.com.ua

E-mail:
drukservice@email.ua

Метро поблизу:
Лівобережна Лівобережна
Рубрики:
Поліграфія

ТОВ "ДрукСервис" на карті Києва




Коментарі користувачів: ТОВ "ДрукСервис"

Якщо вам є що сказати про цей заклад, ви можете залишити відгук в системі коментарів. Будь ласка, залишайте тільки обгрунтовані відгуки, щоб інші відвідувачі, яким на даний момент цікава інформація про компанію ТОВ "ДрукСервис", змогли прочитати конструктивні думки.

Щоб прокоментувати Услуги полиграфии, реєстрація не потрібна. Напишіть своє ім'я, імейл (за бажанням) і сам текст відгуку. Нагадуємо, що відгуки по компанії ДрукСервис, які будуть необгрунтованими, з використанням нецензурної лексики і т.д. можуть бути видалені модератором порталу без повідомлення автора.



Додати коментар ↑ на початок