Все комментарии пользователя *


Магазин понравился. Нашла много интересных и полезных книг. Буду заходить почаще.

Я не дуже люблю бувати в Лаврі з одної причини: майже кожного разу виникають конфлікти з місцевими монахами, які навідріз відмовляються пускати в печери без спідниці, і це при тому, що туди я йду вдягнена якомога цнотливіше, то в чім річ тоді, якщо людина в джинсах, то доступ до Бога відразу ж закритий. Що за ортодоксальний брєд. Головне ж, що є бажання, порив до спілкування з Богом, але ці кляті джинси все псують

Секс-шопы » Секс-шоп "Насолода" » katrinache (15.06.2012 12:31):
Магазин мне нравиться. Хороший ассортимент, приветливый и профессиональный персонал. Все расскажут и покажут, посоветуют, проконсультируют. Чувствуешь себя там комфортно и легко. Спасибо!

На мою думку, це найкращі мовні курси в Києві. Ціни тут, правда, вище, ніж в інших школах, але якість викладання того варта. За один триместр дійсно відчувається значний прогрес у говорінні. Раджу звертатися саме сюди, якщо хочете швидко покращити свої мовні скілзи)))

Стриглась радикально коротко в салоне Д2 на Политехе. Очень понравилось. Мастер подравнивал просто каждый волосок. Цены нормальные, соответствуют качеству услуг.