Все комментарии пользователя *


Мне и моим друзьям очень понравилось это кафе. Кухня, приятный интерьер, качественная кухня,обслуживание достойное. Всем советую.

Полиграфия » Типография "Wolf" » whatcanido (12.01.2013 02:18):
Доброго дня! візитки отримав тиждень тому! Якщо вас дійсно цікавить моя думка - візитки непригодні для подальшої прокламації!!!! Кольоропередача жахлива!!!! В попередньому варіанті, коли ваші працівники просто неправильно видруковали візитки  - кольора приблизно відповідали реальним В останньому варіанті - незважаючи на те що все виконано згідно ваших технічних вимог - кольора насичено нереальні!!!!!!!!!!! Скажіть мені буд-ласка - як це вам вдається? Ви запрвляєте своє обладнання чорнилами розбавленими від столом???? Чому кожен раз при друці різна кольоропередача???? Де мав бути легкий відтінок - наявний яскравий насичений колір!!!!!!!!!! Візитки не годяться для видачі і реклами!!!!!!!!!! Сьогодні мені потрібно роздрукувати 5 000 флаєрів подібного зразка на візитки - і я вимушений шукати нову поліграфію?????

Полиграфия » Полиграфия "ГлЯнец" » whatcanido (09.01.2013 02:20):
Получив замовлені євро буклети, якістю незадоволений- сам логотип, обвотка пішла кубіками.- всі надписи зміщенні, букви світлі відносно чорного ободка типу дубляж через це зображення здається розмитим.- Малюнки не чіткі, скоріш за все це по причині зсуву кольрів, тому що цю саму якість ми друкували на бігборд 6м*3м. то там на мій погляд получилось точніше.- Тонкий папір, просто попередні рази я замовляв в інших друкарнях і папір був твердіший, виникає підозра що там немає обіцяних 130 гр/м2.

Плюсы: Широкий ассортимент товаров - есть с чего выбрать даже если товара не оказалось в наличии. Оперативная доставка в удобное для Вас время. Качество обслуживания на уровне: прием заказа, доставка товара - сотрудники были вежливы и внимательны. Огромный плюс, я считаю, это наличие системы скидок - досрочно приятный момент, который отличает этот магазин от многих других: почему то в других интернет магазинах вместо скидки, предлагают только бесплатную доставку, так что за это Большое \"спасибо\" магазину! :P Единственным \"но\", как мне кажется есть тот факт, что не все товары есть в наличии, поэтому перед заказом лучше уточнить этот момент у оператора.

прекрасний лікар! професіонал! дуже задоволена його роботою! з задоволенням звернуся ще за його допомогою! усім дуже раджу!!!