СТО "Катрин"

СТО "Катрин" - квалифицированный профессиональный автосервис на левом берегу г. Киев.

Услуги:
- полный комплекс услуг по диагностике и ремонту любых автомобилей по приемлемым ценам;
- покраска автомобиля, рихтовка, безпокрасочное удаление вмятин (рихтовка PDR), диагностика и ремонт ходовой части и рулевого управления;
- диагностика и ремонт двигателя, диагностика, заправка и ремонт автокондиционера;
- профессиональная полировка авто, сварка, восстановление геометрии кузова автомобиля, шумоизоляция и установка дополнительного оборудования.

Система скидок:
постоянным клиентам - скидки


Телефон:
(050) 331-8581, (063) 233-3236, (044) 233-3236

Адрес:
ул. Красноткацкая, 42е
Сайт:
www.katrin-auto.kiev.ua

E-mail:
avtobamper@gmail.com

Ближайшее метро:
Черниговская Черниговская
СТО "Альден Груп"
Автосервисов много, но качественный, недорогой и адекватный только один....
Станция технического обслуживания "Alex"
Станция технического обслуживания "Alex" предлагает качественный ремонт автомобилей как отечественно...
СТО "Бонус" на Троещине
Наше СТО оказывает услуги по ремонту, диагностике и регулярному техобслуживанию легковых автомобилей...
Станция кузовного ремонта "CIPO"
Станция кузовного ремонта CIPO предлагает вам ряд услуг, которые будут исполнены с высоким профессио...

СТО "Катрин" на карте Киева




Комментарии пользователей: СТО "Катрин"

Отзыв от: Віра
23 октября 2023 12:05 #
Жахлива СТО! Не раджу нікому до них звертатися. Ремонт там необгрунтовано дорогий, неякісний і довгий по термінам.
Замінювала у них два пороги на своїй Чері Джагі. Після огляду авто озвучили одну ціну, а в ході ремонту ціну раптом необгрунтовано збільшили на 40%.
В акт по виконаним роботам виставили ціни на виконані роботи значно вищі, ніж  ті,  які вказані на сайті СТО у розділі 'Ціни" за ці ж самі роботи. Підсилювачі до порогів на моє авто вони придбали по одній ціні (мені була надана  квитанція), але у прайс виставили за ці ж підсилювачі зовсім іншу ціну - вищу. На питання: "чому підсилювачі до порогів раптом збільшились у ціні?" мені відповіли: "у магазині ви хліб також із націнкою купуєте".  Два пороги замінювали три з половиною тижні, і це при тому, що пороги у них вже були (я сама придбала і доставила їх). Додатково вирішили поремонтувати мені непрацюючий поворотник у передній правій фарі, попредньо не запитавши на це у мене дозволу. Для ремонту однієї фари, чомусь знімали і розбирали одразу дві фари і при цьому порвали ущільнювач на обох фарах. Знімали акумулятор і назад не встановили належним чином - він рухався. Після завершення усіх робіт, пов'язаних із  заміною порогів - не закріпили кліпсами пластикову обшивку на пройомах обох задніх дверей. Коли забирала своє авто після цього недолугого ремонту, помітила, що не працює освітлення в багажнику і усі двері в дрібних подряпинах.
У 2021 році замінювала у них гофру (запчастина була їхня), яка тріснула, і це при тому, що я навіть не проїхала 10 тисяч км, тому довелося встановлювати нову гофру вже на іншому СТО.
У 2016 році приїздила на це СТО для планового ТО, також була проведена діагностика ходової. За результатами цієї діагностики мені озвучили дивні неправності і загальну суму ремонту ходової - 8 тис. грн. Я засумнівалася в цій діагностиці, тому забрала свою автівку і поїхала на інше СТО для повторної діагностики ходової. На іншому СТО не побачили ніяких критичних проблем з ходовою і після цього я ще п'ять років їздила без ніяких проблем з ходовою.
Обминайте десятою дорогою СТО "Катрін"!
  • +1

Добавить комментарий ↑ в начало