Центр развития "Дитяча стежинка"

Центр розвитку «Дитяча стежинка» пропонує на літній час:
- Розвиваючі заняття для дітей. Ми використовуємо методику Марії Монтессорі для розвитку мілкої моторики та сенсорики, методику Нікітіних для розвитку логіки і абстрактного мислення.
- Працює ігрова кімната - погодинна няня (за попереднім записом);

На навчальний рік пропонуємо таке:
- Підготовка до школи по закінченні якого дитина зможе самостійно читати, розв’язує задачі та приклади, логічні завдання, використовується різноманітний дидактичний матеріал, настільні ігри, роздаткові матеріали для занять. Ейдетика (розвиток пам’яті).
- Уроки малювання для дітей 4-6 років та 7-12 років;
- Театральна студія-діти творчо розвиватимуться, навчаться контролювати власне тіло та емоції, оволодіти мистецтвом роботи з публікою, позбавитися сором’язливості та невпевненості, акторської майстерності.
- Англійська мова. Діти навчаються пізнавати навколишній світ, граючись із іграшками та спілкуючись англійською мовою, повторюючи слова на кожному занятті. Навчаються розуміти вчителя, чути питання та давати на нього відповідь англійською мовою.
- Декоративно-прикладне мистецтво – цілий комплекс напрямків та навичок. Це бісероплетіння, в’язання гачком, квілінг, писанкарство, штучні квіти з паперу, виготовлення м’яких іграшок з тканини та фетру.
- Ритмічна гімнастика. На заняттях формуються творчі здібності дитини засобами музики і ритмічних рухів, формуються індивідуальні якості дитини, виправляється постава. Після занять гімнастикою у дитини розвивається здатність до самовираження та вміння координувати рухи.

Для дітей з особливими потребами (аутизм, затримка розвитку) пропонуємо подовж всього року:
- Індивідуальні заняття.

Таку дитину можна і потрібно навчити спілкуванню з навколишнім середовищем, виконувати доручення та вказівки батьків. Для аутистів використання спеціальних карток та предметів при спілкуванні значно полегшує зрозуміти бажання дитини і допомагає взаєморозумінню. Певні проблеми вирішують за допомогою дидактичних ігор. Суспільна систематична робота педагогів та батьків навчить дитину сприймати інформацію, спілкуватися з дорослими та однолітками. Дитина навчиться розуміти себе, впізнавати близьких та друзів, орієнтуватися в побуті та в навколишньому світі.

Програми, які використовуються у навчальному процесі ,направлені на формування різних ігрових та побутових навичок, усунення небажаної поведінки дитини, розвиток мовленого спілкування, навичок наслідування.

З часом розвивається візуальне та слухове сприйняття, самостійність. Значна увага приділяється розвитку дрібної моторики, фізичному розвитку шляхом виконання різних вправ.

Система скидок:
- знижка 10%, для другої дитини; - знижка 10% для Вас, якщо привели друга; - знижка 5% для друзів, які прийшли з Вами.


Телефон:
(095) 627-5336, (098) 608-3920

Адрес:
пр-т В. Маяковского, 4б
Сайт:
dytya.com

E-mail:
8r8na@ukr.net

Учебно-развивающий центр "К.У.Л"
1. Языковая школа для деток от 3,5 Учебно-развивающий центр "К.У.Л" приглашает деток от 3,5 лет,...
АВА-центр для детей с аутизмом "Моя дитина"
Задачей центра является предоставление консультационной и коррекционной помощи в рамках методики АВА...
IT школа "GoMother"
Ваш ребенок проводит много бесполезного времени перед компьютером? Может играет в Minecraft (майнкра...
Академия искусств "INSE"
Команда Академии искусств INSE использует лучшие программы, отточенные 9 годами опыта. Для нас важен...

Центр развития "Дитяча стежинка" на карте Киева




Комментарии пользователей: Центр развития "Дитяча стежинка"

Отзыв от: Юлия
25 ноября 2018 20:19 #
Ми зупинили свій вибір на «Дитячій стежинці» після довгих пошуків дитячого дошкільного закладу. Вибрали для себе 2 напрямки. Ходимо з березня 2018 року до логопеда, та з вересня цього ж року пішли на підготовку до школи. Моїй доньці дуже подобається займатися з логопедом Галиною Дмитрівною, оскільки вона одразу ж знайшла до неї підхід , зуміла зацікавити з перших занять і спонукає її до навчання, за допомогою різних веселих та цікавих ігор та завдань.
Також хочу подякувати педагога по підготовці до школи ,Тетяну, за дуже цікаві, пізнавальні та різносторонні заняття, на які моя донька ходить з великим задоволенням.
Окрему подяку хочу висловити керівнику центра Ірині Леонідівні, за її уважність, чуйність, привітливість, за цінні поради та бажання допомогти кожній дитині із задоволенням отримувати нові знання.
Отже, всім своїм знайомим я сміливо можу рекомендувати дошкільний центр «Дитяча стежинка».
  • -28
Отзыв от: Іхтіандр
15 октября 2018 17:53 #
Наш ребенок посетил всего 2 занятия, а вы уже взялись его муштровать. Бабушка зашла в класс, потому что услышала плач Алексея, которого вы не смогли уговорить. Ирина Моисеенко, руководитель центра очень нервничала и начала защищаться обвиняя нас, родителей.Ваша цель - это занятия с детьми и адаптация к школе. Вы мне напугали ребенка, он по ночам вскакивает после ваших занятий. На вашем месте я бы прекратил давать советы. Вы хотя бы перед нашей бабушкой извинились за то, что вытолкали её из класса. А вы продолжаете лить грязь о том, какой Алексей невменяемый. Ваш "педагог" Татьяна даже не попыталась уговорить ребенка. Ребенок пол-года не посещал ваше заведение, он уже забыл о ваших порядках. А к психологу-логопеду Ане мы выходили полгода, у нее Алексей почему-то не плакал, а хорошо занимался. Если ребенок испугался, его не стоит вновь вести к вам, потому что это уже не занятие, а издевательство над нервной системой. Вы за 2 занятия сделали такие выводы, хоть ложись с ребенком в клинику. Даже специалисты более сдержаны в своих диагнозах. И будущее вы обрисовали, какой ужас нас ждет. Остановитесь, мы вас оставили, денег не забрали своих, чего вам бояться?
  • +7
Отзыв от: Ірина
10 октября 2018 09:21 #
Почали ходити в "Стежинку" в минулому році. Дітей було мало, раді були будь-якій дитині, підлаштовувалися під кожного. У мене дитина не садівська, потрібен був час на адаптацію, поставилися з розумінням. Прийшли в цьому році і все кардинально змінилося. До групи набрано 10 дітей, причому в цьому році чомусь в нашу групу дітей шестирічок додали зовсім крихт - дітей по 3-4 роки. Як таке може бути? Вихователь тьотя Таня (так вона представляється дітям) відразу сказала, що підлаштовуватися під кожного не буде. В нашу сторону повіяло холодом і невдоволенням. Так як в групі дуже холодно плюс на підлозі плитка, обігрівають кондиціонером. Наша бабуся чекає дитину в коридорі, стали натякати, що бабусі пора йти і пора б вже звикнути. Потім стали закривати двері в групу, на що дитина відреагувала сльозами і відмовою від занять. Фіналом став день, коли бабулю виставили за двері, в результаті чого переляк і сльози у дитини. Ми пішли, не отримавши своїх грошей назад з вислівом про те які ми погані. Ще нам порадили бути суворішими до дитини і звернутися до фахівців.
Шановні працівники центру, це ж діти, а не армія і не тюрьма! Ви не можете знайти підхід до дітей, про непедагогічні методи щодо дитини я взагалі мовчу.
Шановні батьки! Якщо Ви хочете, щоб за свої ж гроші Ваша дитина йшла на заняття, як на голгофу, якщо Ви хочете мати багато
нервових потрясінь і проблем, ласкаво просимо в центр "Дитяча Стежинка"!
  • +9

Добавить комментарий ↑ в начало