XD Design Україна

Наш магазин є офіційним представником бренду XD Design в Україні. Ми пропонуємо оригінальні рюкзаки XD Design, а також іншу продукцію бренду. Рюкзаки поставляються в оригінальному пакуванні, а також з перевірочним кодом на справжність продукції.

Наша продукція дійсно довговічна, розроблена з використанням якісних і екологічних процесів, щоб прослужити якомога довше.

Тисячі споживачів по всьому глобусі високо цінують якість та унікальний дизайн виробів нідерландської марки. Наша місія – дарувати Вам комфорт та безпеку в кожен день. У нашому онлайн-магазині ви знайдете повний асортимент моделей, а також всі популярні товари та новинки. Щоб забезпечити вам відмінний сервіс, ми працюємо виключно з перевіреними службами доставки, які обслуговують всю територію України. Наші експерти завжди готові консультувати Вас щодо вибору та розповісти про переваги продукції нашої компанії.

Ми використовуємо відстежуваний і сертифікований перероблений пластик (R-Pet). Він виробляється з пластикових пляшок, які в кінцевому підсумку опинилися б на звалищах або в океанах.

Ми постійно шукаємо кращі та екологічніші матеріали.

Ми мінімізуємо використання природних ресурсів

Використовуючи перероблені матеріали, ми економимо літри води в процесі виробництва.

Телефон:
095-596-04-55

Адрес:
м. Київ, вулиця Магнітогорська, 1Е
Сайт:
https://xd-design-bobby.com.ua/

E-mail:
info@xd-design-bobby.com.ua

Ближайшее метро:
Черниговская Черниговская

Комментарии пользователей: XD Design Україна

Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию XD Design Україна, смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать офіційним представником бренду, регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании XD Design, которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало