Фритюрниця стала незамінним обладнанням у ресторанах і кафе, а також точках швидкого харчування. Вона призначена для приготування страв із хрусткою скоринкою, при цьому забезпечує стабільну якість та високу швидкість обслуговування. Щоправда, професійна фритюрниця суттєво відрізняється від побутової. При її виборі потрібно врахувати низку характеристик.
У закладах громадського харчування до обладнання висувається низка певних вимог. Серед них:
Фритюрниця професійна розрахована на приготування великого обсягу їжі. Вона витримує максимально інтенсивну експлуатацію та підтримує стабільну температуру масла. Це дуже важливий нюанс, адже при перепадах температури продукти втрачають смак і вбирають зайвий жир.

Фритюрниця у ресторанах використовується для приготування різних страв. Це можуть бути картопля фрі та курячі нагетси, риба та морепродукти. Таке обладнання підходить для готування овочів у клярі та навіть десертів.
Потрібно врахувати, які саме характеристики має професійна фритюрниця. Придбати можна обладнання з різними параметрами. При його виборі беруться до уваги такі нюанси:

Купити професійну фритюрницю можна в інтернет-магазині Gastro24. У каталозі представлено широкий вибір якісного обладнання. Співробітники компанії допоможуть з його вибором та нададуть всю необхідну інформацію.
Правильно підібрана фритюрниця суттєво спростить роботу персоналу та активно використовуватиметься для приготування різноманітних страв. При її виборі варто враховувати низку важливих нюансів. Купувати обладнання краще краще у надійних постачальників. У такому разі можна бути впевненим у його довговічності та безпеці.
| Добавить комментарий | ↑ в начало |