Bacardi має титул Майстра Рому. Це один з перших виробників, який надав піратському напою бархатистий благородний смак. Напої Bacardi – це втілення високої якості та витонченого стилю. Виробник добре розуміється на алкоголі. Він працює на ринку понад сто років і розуміє, що один напій не може задовольнити всіх. Тому в лінійці Bacardi представлено величезну кількість ромів. Ми зібрали найвідоміші з них.
Темний ром з вмістом алкоголю 35% об. Він відрізняється складним ароматичним букетом, в якому розкриваються такі нотки:
Також у композиції відчуваються мотиви сухофруктів: кураги, родзинок і чорносливу. У смаку домінує мед та ваніль. Ром окхарт потрібно пити в чистому вигляді. За бажанням можна додати кілька кубиків льоду.
Класичний світлий ром міцністю 40% об. В ароматі домінують мотиви фруктів, мигдалю та ванілі. У смаку поєднуються відтінки фруктів, ванілі, карамелі та перцю. Цей ром Bacardi рідко п'ють в чистому вигляді. Частіше він слугує основою для коктейлів.
Світлий ром міцністю 44,5% об. Ароматична композиція нагадує Carta Blanca. Однак у смаку є відмінності. Експерти стверджують, що він м'якший і має збалансовану рецептуру. У смаку можна відчути мотиви ванілі, карамелі та фруктів. Superior – це занадто міцний ром для вживання в чистому вигляді. Чаще його використовують як компонент для коктейлів.
Золотий ром з вмістом 40% об. Букет відрізняється складністю та витонченістю. В ароматі поєднуються такі відтінки:
Смак – не менш багатий. У ньому переплітаються мотиви ванілі, вершків та абрикоса. Ром Carta Oro має приємне, але коротке післясмак. Його варто пити розведеним. Як доповнення підійде кокосове молоко, кола або лимонний сік. Також на основі Carta Oro готують складні коктейлі. В такому разі можна додати білий ром.
Темний ром з вмістом спирту 40%. Напій має насичений янтарний колір, в якому просвічують червоні відблиски. Він відрізняється багатим деревним ароматом з домінуванням дубових нот. У смаку відчуваються тропічні фрукти та спеції. Ром залишає тривале післясмак.
Цей ром Bacardi потрібно пити в чистому вигляді. Температура подачі – 18-20 градусів. Щоб додати нотку пікантності, в келих можна покласти скибочку лимона або лайма.
Чорний ром міцністю 35% об. В ароматі тонко переплітаються нотки цитрусових, кориці та гвоздики. Смак відрізняється складним букетом. У композиції відчуваються такі нотки:
Ром Gran Reserva подають як діжестив. Його п'ють в чистому вигляді.
Золотий ром з вмістом спиртів 35%. Напій має приємний золотистий колір з медовими відблисками. В ароматі переплітаються нотки квітів та горіхів. У смаку домінує ананас, ваніль та карамель. Традиційно цей ром п'ють в чистому вигляді.
Добавить комментарий | ↑ в начало |