Все комментарии пользователя *


Салон жахливий. Перукар зіпсувала мені волосся після чого я рік відрощувала та лікувала волосся.Приладдя для манікюру нормально не стерилізують.Не рекомендую.

Сегодня утром 15.04.2015 возле дома Е. Пчелки 5 застрелили мужчину. Пока он раненный ждал скорую, знакомая побежала за медицинской помощью в клинику \"Медицинская династия\", которая находится рядом Е. Пчелки 3А. Сначала на рецепшине отнекивались и говорили что нет врача, потом выяснилось что врач есть, но оказывать первую помощь это не их профиль. Пока знакомая пыталась пробудить их к милосердию, они смотрели в окошко и ждали когда же приедет скорая. А человек в это время умирал.....Вот такие там врачи....

Полиграфия » Салон полиграфии "5minut" » Анастасія (05.09.2017 21:24):
Скористалась вдруге послугою в \"5минут\" і цього разу без оплошностей не обійшлось. Працівники не уважні, з розмірами у них явні проблеми. Роздруковувала фото з фотосесії, які зроблені хорошим професійним фотоапаратом, но коли їх роздрукували в \"5минут\" там не було на що дивитись, чіткості немає, кольори скажені, а папір на якому вони розпечатані не хотілось брати до рук. Папір точно не для фото. І розмір не той що обговорювали, но працівники твердо стоять на своєму і доказують що це в мене проблеми.Рекомендувати точно не буду, скоріше навпаки! Керівництво прошу взяти до уваги відгуки, і прийняти належні дії.