Все комментарии пользователя *


Почали ходити в \"Стежинку\" в минулому році. Дітей було мало, раді були будь-якій дитині, підлаштовувалися під кожного. У мене дитина не садівська, потрібен був час на адаптацію, поставилися з розумінням. Прийшли в цьому році і все кардинально змінилося. До групи набрано 10 дітей, причому в цьому році чомусь в нашу групу дітей шестирічок додали зовсім крихт - дітей по 3-4 роки. Як таке може бути? Вихователь тьотя Таня (так вона представляється дітям) відразу сказала, що підлаштовуватися під кожного не буде. В нашу сторону повіяло холодом і невдоволенням. Так як в групі дуже холодно плюс на підлозі плитка, обігрівають кондиціонером. Наша бабуся чекає дитину в коридорі, стали натякати, що бабусі пора йти і пора б вже звикнути. Потім стали закривати двері в групу, на що дитина відреагувала сльозами і відмовою від занять. Фіналом став день, коли бабулю виставили за двері, в результаті чого переляк і сльози у дитини. Ми пішли, не отримавши своїх грошей назад з вислівом про те які ми погані. Ще нам порадили бути суворішими до дитини і звернутися до фахівців. Шановні працівники центру, це ж діти, а не армія і не тюрьма! Ви не можете знайти підхід до дітей, про непедагогічні методи щодо дитини я взагалі мовчу. Шановні батьки! Якщо Ви хочете, щоб за свої ж гроші Ваша дитина йшла на заняття, як на голгофу, якщо Ви хочете мати багато нервових потрясінь і проблем, ласкаво просимо в центр \"Дитяча Стежинка\"!

Знаю Учебный центр \"Успех\" уже очень много лет), учился муж на курсах АВТОКАД, сын изучил графику, получил Диплом и уже стал директором в типографии , где начинал учеником!. а я изучила Дизайн интерьера и по моему проекту мы сделали ремонт в нашей новой квартире! Успех с нами и мы с ним! Спасибо этому центру за хорошее дело и качественное обучение! :)

Занималась в Школе архитектурного дизайна \"Успех\" на курсе Дизайнер интерьера. все очень понравилось, преподаватель сама дизайнер Юлия Андреевна, по окончании делали проект в Архикад, советую)