Все комментарии пользователя *


Администраторы просто хамки. Передумал лечиться

Мы лечились у Клочко Анжелы Николаевны. Ходим только к ней и всем довольны :) Уже вылечили 3 пульпита и 1 периодонтит. Дочка не боится, даже с удовольствием ходит. Доктор все делает быстро, мультики включает, разговаривает доброжелательно, анестезию делает незаметно. После лечения грамота и подарки. В самой клинике все продумано для детей, приятно там находиться. Так что у нас претензий нет :) Будем и дальше там наблюдаться у Анжелы Николаевны

Хочу висловити велику вдячність стоматології Дентектум та особисто лчкарю Анжелі Миколаївні Клочко, яка вже кілька років поспіль слідкує за зубами сина. Дитина йде в клініку з радістю, не боїться лікарів та інструментів, лікування проходить швидко та професійно!!! Після кожного прийому дитині вручають подарунок. Дуже дяку. та рекомендую. Успіхів Вашій клініці та розвитку!

Дякуємо нашому лікарю Сергію Антоновичу за наші здорові зубки! З самого першого разу, коли прийшли до лікаря були дуже задоволені і уже протягом кількох років не відвідуємо а ні інших лікарів, а ні клінік! Прекрасна клініка! Лікарі та весь персонал виконують свою роботу на 200%. Дякую за роботу в турботу! Рекомендую!

Выражаем благодарность замечательному детскому врачу Сокол Ольге Михайловне. За профессионализм и подход к ребенку. И отдельная благодарность администраторам за вежливое обращение и напоминания о визитах).

Стоматология » Стоматологический центр "DenTectum" » Бориса Сафонов (01.11.2021 18:31):
Делал в клинике \"Dentectum\" чистку зубов. Сделали все хорошо и аккуратно. Цены без обмана, сколько сказали, столько и взяли, без всяких там разводов. Не навязывают ничего лишнего. Меня полностью все устроило, буду рекомендовать эту клинику.

Тоцкая Анастасия Александровна поставила сегодня пломбы, и я крайне довольна! Она не торопилась и часто проверяла чувствительность, чтобы убедится, что мне не больно. Весь процесс от начала до конца проходил настолько гладко, что дал мне возможность успокоится, и даже расслабится во время лечения. Рекомендую клинику и доктора.

Очень рекомендую как специалиста Анжелу Николаевну! Пользуемся услугами не только для себя а и для нашего малыша! Высококвалифицированный специалист! Спасибо огромное!

Кращих лікарів, персонал і атмосферу ви знайдете в “Дентектум” !!! Для мене найважливіше при зверненні до лікаря це його професіоналізм. Якщо ви ще не вирішили де і в якого лікаря лікувати зуби, то я раджу вам “Дентектум ” і Сергія Антоновича !!!!!

Хочу висловити величезну подяку стоматології Дентектум, яка змінила моє уявлення про лікування зубів. Велике спасибі чудовому доктору Клочко Анжелі Миколаївні! Все робить чітко, якісно, ​​а головне безболісно! Під час лікування завжди підтримує, підбадьорює. Сподобалося, що лікар розповідала про перебіг лікування та дала рекомендації щодо догляду. Думаю і далі продовжувати лікування у цій стоматології.

Стоматология » Стоматологический центр "DenTectum" » Валерія Мерник (22.04.2023 14:50):
Дуже вдячна Кошалко Олександру Івановичу! Справжній професіонал своєї справи! Все зробив якісно, швидко і дуже красиво!) Подяка також усьому колективу за загальну чудову атмосферу у клініці.

Стоматология » Стоматологический центр "DenTectum" » Петренко Анастасія (25.04.2023 15:54):
Я вирішила зробити професійне чищення зубів вперше у своєму житті і не пошкодувала про це. Процедура була абсолютно безболісною та дуже ефективною. Лікар-стоматолог проінформувала мене про те, що будемо робити, провела чищення дуже професійно та уважно, не пропустила жодного зуба. Результат був бездоганний. Мої зуби стали білішими і свіжішими. Велике дякую лікарям за старання.

Стоматология » Стоматологический центр "DenTectum" » Анжела Олегівна (29.05.2023 18:54):
Ще ніколи ніде не лишала відгуки. Але тут просто не можу мовчати) Дуже довго шукали стоматолога для донечки 6 р. І яке щастя, що ми потрапили у вашу клініку, а особливо до лікаря Ткаченко Сергія Антоновича. Прекрасний спеціаліст, одразу знайшов спільну мову з дитиною, постійно розмовляв і підтримував в процесі лікування, дуже бережне та лагідне відношення до дитини. Асистенти, дівчатка молодці. Донька каже, що це найкращий лікар на світі з яким зовсім не страшно! Тепер тільки до Сергія Антоновича. Безмежно Вам дякую!

Дуже вдячна лікарю Клочко А.М.. Професійна робота і чуйне ставлення - це те, що чекає пацієнт від лікаря. Лікар бездоганно виконала пломбування, надала консультацію по догляду за зубами, виявивши такі якості як чуйність, доброзичливість і почуття гумору. Дякую, лікарю!

Доброго дня. Поставила в цій кліниці коронки з цирконію, протезував мене лікар Кошалко. Результат чудовий, хочу подякувати лікарю та іншому персоналу, дуже професійні та вічливі. Рекомендую всім!

Стоматология » Стоматологический центр "DenTectum" » Тетяна Володимирівна (24.06.2023 10:56):
Лікували синові зубки під наркозом, все пройшло добре, залишилися дуже задоволені результатом! Велика подяка лікарю Сергію Антоновичу за якісну роботу! Відмінний стоматолог!! професіонал у своїй справі!! І хотілося б відзначити крім професійних якостей лікарів це ставлення до пацієнтів! Людське ставлення! Ввічливі, приємні, розуміють! Повірте, коли дуже переживаєш за дитину, дуже важлива підтримка лікаря як лікаря і одночасно як друга, який заспокоїть і скаже, що все буде добре! Дякую ще раз!!!! Відмінна клініка, відмінні лікарі, персонал!! Рекомендую!

Дуже хороша клініка! Щиро вдячний лікарю Анжелі Миколаївнв та її асистенту Вікторії за кваліфіковану, професійну, сумлінну і дуже якісну працю, досконало виконану роботу, високий професіоналізм, індивидуальний підхід та безболісне делікатне лікування. В клініці чисто, панує приємна атмосфера. Адміністратори привітні та усміхнені. Без сумнівів рекомендую дану стоматологію. Клініці процвітання та багато пацієнтів.

Стоматология » Стоматологический центр "DenTectum" » Ольга Миколаївна (29.06.2023 10:17):
У стоматології Дентектум я вже не вперше лікую зуби. Здивувало та порадувало розміри стоматологічного кабінету – дуже просторий, дихається вільно), не відчувається замкнутість простору, а для мене це дуже важливо. До речі, лікар Горбецький Артем Васильович завжди дбайливий, уважний, професіонал без сумнівів своєї справи. Лікування в основному проходить швидко і без нервової напруги. Ціни прийнятні, в середньому діапазоні, але найголовніше - це якість надання стоматологічних послуг. Тому тільки тут лікую свої зуби.