Все комментарии пользователя *


Совсем недавно переехала жить в Киев. Когда заболел зуб в очередной раз, пришлось срочно искать врача стоматолога возле дома и так я попала в клинику Люми-Дент. Каково же было мое удивление уровню этой клиники – хорошее оборудование, приветливый, вежливый персонал, прием вовремя, но главное – сама работа врачей и результат!!! Здесь мне поставили две пломбы полгода назад и сделали глубокое фторирование зубов, и до сих пор меня ничего не беспокоит, что для меня с моими проблемными зубами говорит о многом! Теперь только сюда буду ходить!

Отличная стоматологическая клиника Люми-дент. Огромное спасибо доктору стоматологу, клинии Люми-Дент - Охременко Василию Алексеевичу, за мастерски проделанную работу по чистке и лечению зубов от кариеса! Процедура чистки зубов прошла безболезненно, и я была очень довольна результатом! После чистки, идеально избавил меня от кариеса на некоторых зубах, и это даже ощутимо. Вообщем работа по лечению зубов была проделана на высшем уровне. великолепный доктор, очень аккуратный, внимательный и доброжелательный специалист. Мастер своего дела. Огромное спасибо за замечательную работу и превосходный результат!

Давно лікуюсь у цій клініці. Якщо є якісь питання - то відразу ж йду сюди. Довіряю цим лікарям на всі 100. Ціна та якість. Адміністратори завжди привітні.

Клініка Люмі-Дент подобається дуже зручним графіком роботи, можна записатися і на вихідні, і після роботи. Це перша клініка де інструменти запаковані і відкриваються при мені. Завжди дуже чисто

Хочу висловити величезну подяку Люмі-Дент, а саме Маслову Максиму Олександровичу за максимально якісну, безболісну та швидко виконану роботу, індивідуальний підхід та шикарне ставлення! Рекомендую звертатися лише сюди! Найкращі!

Відвідала клініку на Позняках. Лікарі уважні професіонали. Можливість спілкування з лікарем і після візиту. Компьютерна анестезія це космос, не боляче та не страшно.

Сподобалось відношення персоналу, комфортність, наявність професійного всебічного обладнання. Лікарі уважні. Головне не боляче.

Видаляла зуб мудрості в Люмі-Дент на Оболоні. Задоволена якістю обслуговування і найголовніше - результатом роботи лікаря) Раджу клініку й лікаря Копичко Дениса Миколайовича.

Дякую Люмі-Дент за професіоналізм та уважне відношення до пацієнтів. Завжди звертаюсь сюди за стоматологічною допомогою.

Дуже вражена, проходжу лікування в стоматології Люмі-дент на Оболоні у лікаря Горбецького Артема Васильовича. Лікую канали, в майбутньому збираюсь робити протезування та встановлення імплантів. Рекомендую фахівців цієї кліники.

Була в клініці на Солом\'янці у лікаря Артеменко Марти Сергіївни. Залишилась дуже задоволена. Дякую))

Проходжу лікування в сімейній стоматології люмідент у лікаря ортодонта Катшук Діани Олегівна. Встановили брекети, процедура пройшла безболісно, комфортно. Сподобалось як лікар проконсультувала та створила план лікування. Клініка сучасна та комфортна, а лікарі досвідчені фахівці.

Проходила лікування у Гнипа Віталія Володимировича у клініці на Мацієвича. Сьогодні робили імплантацію. Процедура зовсім безболісна. Надалі планую продовжити лікування саме в нього. Все дуже сподобалось. Рекомендую і лікаря і клініку.

Доброго дня. Сподобалась стоматологія на Позняках за професіоналізм лікаря стоматолога Сєрікова Богдана. Вдячна за чудові пломби та гігієну порожнини рота. Чудовий плюс, що стоматологія біля дому. Рекомендую!

Мені подобається підхід, відношення та обслуговування! лІкування та спеціалисти також на висоті!

Люмі-Дент порекомендували знайомі. Лікувався на Мацієвича у лікаря Солонченко Іллі Романовича. Враження від лікарні чудові. Професійний та ввічливий персонал, а найголовніше рівень надання послуг на вищому рівні.

Прохожу лікування в клініці ЛЮМІ-ДЕНТ, Київ (Оболонь). Все чудово, лікарі дуже вічливі та професійні. Рекомендую!