Все комментарии пользователя *


Наданими послугами задоволена. Компанія відповідальна та надійна. Водій одразу зателефонував і через 20 хвилин був на загрузці на відділенні нової пошти. Все довіз та допоміг занести в квартиру коробки.

Заказала переезд офиса в этой компании по рекомендации знакомых. Работой и обслуживанием довольна.Отличная фирма,вежливые и опрятные грузчики. Стоимость услуг адекватная

Доставляли сьогодні великий холодильник та пральну машину. Машина приїхала та, яка була потрібна-висока, але з ниським бортом. Хлопці теж були досить спортивні, не дивлячись на вагу вантажа майже 100 кг. Все вантажили та несли ременями, перевезли все без ушкоджень та при мне все розпакували та підключили. Все працює.

Заказал услугу грузового такси впервые.Честно, был удивлён скоростью приёма заказа.Водитель приехал через 10минут,груз доставили быстро и оперативно.Спасибо за услуги, которые делают жизнь проще.

Грузоперевозки » Грузовое такси "Абрикос" » Еловикова Юлия (19.09.2022 13:00):
Довольна сервисом этого такси. Машину прислали ту что и просила, приехал водитель без опозданий. Набрал за час до выезда. Время не тянул, объехал пробку даже. Цена адекватная. Можно рекомендовать.

Быстро подали машину с грузчиками, успели до закрытия склада. Цена вполне нормальная, соответствует качеству работ. Буду обращаться еще.

Грузоперевозки » Грузовое такси "Абрикос" » Олександр (09.11.2022 14:14):
Хочу порекомендувати цього перевізника. Іноді звертаюсь за послугою доставки по Києву, коли потрібен вантажний бус з вантажниками. Завжди без запізнень, зайві гроші не придумують на ходу. Все согласовано по тарифам заздалегідь з оператором та ніколи не було якійсь недомолвок.На всі питання відповідають

Дякую вам за допомогу в переїзді речей. Приїхала машина чиста та обладнана під перевезення. Водій допомогав все грузити. Сервіс мені сподобався.

Всiм, хто вибираэ вантажнi перевезення, можу порадити Абрикос. Все швидко,без зайвоi води. Дуже подобаэться iх робочий пiдхiд. Дякую.

Грузоперевозки » Грузовое такси "Абрикос" » Володимир (01.12.2022 13:08):
Замовляв перевезення речей та мебелі. З зв\'язку з відключенням світла важко підлаштуватися під точний час, так як ліфти не працюють(в мене 13поверх). Переносили і день і час декілька разів. Водій був постійно на зв\'язку. Але все слава Богу,нарешті перевезли. Хлопців набрав за годину,швидко приїхали. Час не розтягували,так як нужно було встигнути на іншу адресу,і там в графік світла попасти теж. Майже все встигли,це був ще той квест. Ребятам велике дякую,переїзд виконан.

Перевозила с вашей помощью шкаф купе с зеркалами. Ребята приехали с инструментами, разобрали и упаковали. Со шкафом пришлось немного повозиться, но за 3часа всю работу сделали. Разборка сборка моего шкафа вышла 800грн, ну и +сама перевозка. Работа выполнена качественно.спасибо.

Переезд выполнен отлично. Приехали ребята,с упаковкой,все сложили /упаковали аккуратно. Перевезти на другую квартиру и занесли в квартиру. Крупные вещи расставили там где мне надо

Замовляла онлайн, треба було допомогти перевезти речи без мого участія. Все добре спакували, перевезли. Без зайвих витрат.

Завантажили все швидко, майже 20 хвилин. Їхали з одного берега на іеший, то ще +/-40хвилин та занесли а квартиру на 3 прверх(без ліфту) за півгодини. То в мінімалку вклались. Дякую за оперативність

Влітку переїзжала, то сьогодні ще знадобилась послуга вантажного таксі.Абрикос молодці, ввечері замовила, вранці вже переїхала. Ціни супер

Перевозили диванчик з квартири на квартиру, ще й допогли позбавитись старого дивану, винесли на смітник. хлопці дуже вічливі, без перегару звісно. Дякую за послугу, ще й не дорогго.

Замовляла прслугу по пересуванню меблів по квартирі. Приїхали хлопці в чітко домовлений час, чисті та чемні. Все швидко зробили

Неодноразово звертався в Абрикос і завжди все чітко і без проблем. Дякую і однозначно рекомендую. Ціни норм, якість на висоті.

Був переїзд з Києва в Бучу. Організація була професійно., машина простора, чиста. Вантажники зі своїми інстркментами, пасами. Все зробили якісно, як і повино бути. Рекомендую.

Все як завжди, швидко, відповідально, чесно. Водій попросив залишити відгук про нього, ось залишаю)). Олексій на рено мастер дуже вічливий, пунктуальний та чесний. Врочем, як і всі водії, що до мене приїзжали. Бачу, що фірма не набирає всіх підряд і є відбір!

Що може буде краще, якщо цінять твій час) В мене дуже приємні враження від мого замовлення з переїзду. Як менеджер, що мене консультував, так і самі хлопці, що приїхали-ввічливі люди. Виконали переїзд дуже швидко, нікто не "фелонил" від роботи, пробки навіть трохи обїхали). В 1,5 годинки все зробили, я думала буде довше.

Замовляв машину з послугою, водія- вантажника. Все пройшло чітко і швидко — передзвонили, призначили час(зручний для мене), водій все зробив по вищому розряду.

Грузоперевозки » Грузовое такси "Абрикос" » Олександр (20.03.2023 16:02):
Машину з хлопцями організували оперативно, водій був ввічливим та уважним. Була чиста машина та акуратні вантажники. Службою задоволений! Дякую за швидку та якісну роботу

Вже кілька разів користувалися послугами цієї компанії. Потрібно було перевозити меблі, речи, доставку. Завжди приїзжають в чітко обумовлений час, без запізнень, перед приїздом водій ще раз телефонує . Претензій до їхньої роботи у мене не було жодного разу. Бажаю успіхів та процвітання !

Дякую за якісну доставку! Моє замовлення хлопці виконали вчасно. Усі речі перевезли на цілісність. Чудовий сервіс!

У цій компанії мені надали відмінний сервіс. Заплатив стільки ж – скільки озвучили спочатку. Співробітники приємні у спілкуванні та обслуговуванні.

Машину прислали через годину, водій одразу зателефонував. Оплатити можна на карту. В машині було чисто, без музики,водій не заважав балачками. Мені було комфортно. Ціна взагалі чудова, ще додав на \"чай\"

Оператор ввічливий та уважний. Машину з вантажниками надали точно в термін, що повністю підходить під мої вимоги та обсяг. Оперативно змогли приїхати та вкластися у вказаний час. Я залишився задоволеним якістю їхньої роботи

Хочу подякувати компанії за організацію переїзду до нового офісу. Речей було багато, дорогі меблі.Заявку залишили в вайбері, диспетчер уточнив кількість речей і підібрав машину та вантажників. Авто приїхало вчасно, чисте, кузов місткий. Вантажники допомогли упаковувати речі. Переїзд пройшов організовано. Дякую компанії за хороший сервіс. Оплатити можна на карту, це зручно.

Ціна / якість супер. Дуже комфортно та швидко організовали мій переїзд. Машина прибула чітко в оговорений час, вантажники були чемні і акуратні. Загрузили і вигрузили вантаж швидко і акуратно, було багато дзеркал від шафи, то все спакували добротно. Рекомендую!

Машина приїхала вчасно. Хлопці вантажники акуратні та ввічливі. Все зробили швидко і без затягувань часу. Переїхали без зайвого клопоту та нервів. Дякую за чудову роботу!

Звернувся по рекомендації саме сюди, перевозили моїх знайомих нещодавно. Все зробили як слід. За ціною влаштувало. Однозначно можу порадити

Машина приїхала вчасно. вантажники були акуратні та ввічливі. Все зробили швидко і без зайвих доплат. Дякую за чудову роботу!

Машину подали вчасно , ціна за час поїздки не змінилася.Сервісом задоволена, можу рекомендувати.

Залишився задоволений роботою водія та вантажників. машину оператор прислав дуже швидко, водій зателефонував через хвилин 20, все запитав, докладно, сказав це важливо, щоб не вийшло так, що він приїде і щось не поміститися. Дякую за мій успішний переїзд, все зробили професійно та якісно!

Швидка подача, відпровідальне відношення та якісне обслуговування. Звертаюсь не вперше, завжди все гуд

Подача була за 50хвилин при піковому навантаженні на дорогах. Водій охайний таввічливий. Допоміг із погрузкой/розвантаженням. Рекомендую цю компанію.

Всегда есть машины, ожидание +- 30 минут, водители могут помочь в погрузке. Еще ни разу не было каких то траблов нерешенных, меня все устраивает. Цена-работа.