Цеппелін Україна

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» – ексклюзивний офіційний дилер на українському ринку всесвітньо відомої компанії Caterpillar.
Ми є частиною групи компаній Zeppelin, яка веде діяльність в 220 філіях по всьому світу зі штатом співробітників понад 10 000 і досягнутим обсягом продажів 3.27 млрд. EUR в 2020 фінансовому році, що стало найвищим показником за 70-річну історію.

Широка номенклатура продукції, яку пропонує наша компанія, допомагає клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності – від земляних робіт до електропостачання побудованого об’єкта. Поряд з технікою Cat®, яку застосовують у будівництві, гірничій, нафтогазововій та лісозаготівельній промисловості, ми пропонуємо широкий асортимент дизельних і газових двигунів, систем та генераторів Cat®.



Телефон:
0800300350

Адреса:
Васильковская 34
Сайт:
zeppelin.ua

E-mail:
zeppelin@zeppelin.ua

Метро поблизу:
Васильківська Васильківська

Коментарі користувачів: Цеппелін Україна

Якщо вам є що сказати про цей заклад, ви можете залишити відгук в системі коментарів. Будь ласка, залишайте тільки обгрунтовані відгуки, щоб інші відвідувачі, яким на даний момент цікава інформація про компанію Цеппелін Україна, змогли прочитати конструктивні думки.

Щоб прокоментувати офіційний дилер Caterpillar, реєстрація не потрібна. Напишіть своє ім'я, імейл (за бажанням) і сам текст відгуку. Нагадуємо, що відгуки по компанії Цеппелін Україна, які будуть необгрунтованими, з використанням нецензурної лексики і т.д. можуть бути видалені модератором порталу без повідомлення автора.



Додати коментар ↑ на початок