Роллер школа "Старт"

У нас вы сможете не только научиться кататься на роликах, но и освоить роллерские трюки. Наша школа учит практическим навыкам катания на роликовых коньках. С нами вы освоите слайды, прыжки, технику скоростного катания, даунхилы, ФСК и многое другое.

Но главное вы научитесь не просто уверенно кататься на роликах - вы научитесь летать на роликах. Ролики станут неотъемлемой частью вашей жизни, изменят ваш мир, открыв дверь в мир скорости и удовольствия.

До встречи на тренировке.


Телефон:
(096) 132-1085

Адреса:
пр-т Оболонский, 1б
Сайт:
www.startroller.club

E-mail:
r1ver@yandex.ru

Метро поблизу:
Оболонь Оболонь
Мінська Мінська
Рубрики:
Катки

Роллер школа "Старт" на карті Києва




Коментарі користувачів: Роллер школа "Старт"

Якщо вам є що сказати про цей заклад, ви можете залишити відгук в системі коментарів. Будь ласка, залишайте тільки обгрунтовані відгуки, щоб інші відвідувачі, яким на даний момент цікава інформація про компанію Роллер школа "Старт", змогли прочитати конструктивні думки.

Щоб прокоментувати Роллер школа, реєстрація не потрібна. Напишіть своє ім'я, імейл (за бажанням) і сам текст відгуку. Нагадуємо, що відгуки по компанії Старт, які будуть необгрунтованими, з використанням нецензурної лексики і т.д. можуть бути видалені модератором порталу без повідомлення автора.



Додати коментар ↑ на початок