Романтік Тревел

Про нас — Романтік Тревел
Завітавши до компанії «Романтік Тревел», ви обираєте експертів у сфері туризму, що вже успішно працюють на ринку понад 14 років. Наші міцні сторони – це кваліфіковані менеджери з багаторічним досвідом, оперативність у відповіді на запити клієнтів та відповідальний підхід до кожної подорожі.

Ми спеціалізуємося на індивідуальних маршрутах, маємо розширені знання про готельну базу та транспортні сполучення різних країн, що дозволяє нам створювати для вас унікальні туристичні маршрути з урахуванням вашого вибору та переваг.

Для постійних клієнтів у нас передбачені особливі умови та знижки. Ми гарантуємо вам якісний сервіс та можливість зручного розрахунку і отримання документів в офісі на Подолі або онлайн, не відволікаючи вас від особистих справ.

Що ми пропонуємо
Наша компанія надає широкий спектр послуг у сфері туризму:
-Індивідуальні туристичні маршрути: Спеціалізуємося на створенні індивідуальних маршрутів, що відповідають вашим побажанням та потребам.

-Ефективний сервіс: Наші менеджери готові оперативно відповісти на ваші запити та надати необхідну інформацію.

—Підбір турів, готелів, маршрутів, екскурсій: Ми допомагаємо вибрати найкращі варіанти турів, готелів, цікавих маршрутів та екскурсій, які відповідатимуть вашим уподобанням та бюджету.

Телефон:
0984198888

Адреса:
Верхній Вал 16/4
Сайт:
https://www.romantictravel.com.ua/

E-mail:
luda2024@ukr.net

Метро поблизу:
Контрактова площа Контрактова площа
Рубрики:
Турагенції
Туристическое агенство "Світ відпочинку"
Мы предлагаем только лучшие туры от проверенных туроператоров Украины и мира. Мы всегда стараемся ра...
Туристическая фирма "Плеяды-Тур"
Наша компания успешно работает на туристическом рынке Киева с 2002 года. Наши направления: Болгар...
Турагентство "Лилиан Экспресс"
Дамы и господа! Рады приветствовать Вас на страничке нашей турфирмы! Мы сделаем реальностью Ваши ...
Турагентство "SeredinaLeta"
"SeredinaLeta" - очень личное турагентство. Наши туристы - это наши друзья и семья. Каждую поездк...

Коментарі користувачів: Романтік Тревел

Якщо вам є що сказати про цей заклад, ви можете залишити відгук в системі коментарів. Будь ласка, залишайте тільки обгрунтовані відгуки, щоб інші відвідувачі, яким на даний момент цікава інформація про компанію Романтік Тревел, змогли прочитати конструктивні думки.

Щоб прокоментувати послуги у сфері туризму, реєстрація не потрібна. Напишіть своє ім'я, імейл (за бажанням) і сам текст відгуку. Нагадуємо, що відгуки по компанії Романтік Тревел, які будуть необгрунтованими, з використанням нецензурної лексики і т.д. можуть бути видалені модератором порталу без повідомлення автора.



Додати коментар ↑ на початок